Ilmainen 1oz hopeakolikko kun teet yli 300€ tilauksen BullionByPost verkkokaupasta

BullionByPost on Euroopan johtava kulta- ja hopeaharkkojen sekä kolikkojen verkkokauppa. BullionByPost tarjoaa sijoittajille Euroopassa mahdollisuuden ostaa kultaa ja hopea alhaisella lisähinnalla maailmanmarkkinahintaan nähden. Kaikki harkot toimitetaan suoraan London Bullion Market Association (LBMA) -hyväksytyiltä valmistajilta. BullionByPost on myös Royal Mintin valtuuttama jakelija.

Romukullanhinta.com tekee yhteistyötä BullionByPost verkkokaupan kanssa. Kun rekisteröit uutena asiakkaana tilin BullionByPost verkkokauppaan ja teet yli 300 euron tilauksen, saat tilauksesi mukana ilmaisen 1oz (31,1g) Britannia hopeakolikon.

Toimi näin saadaksesi ilmaisen 1oz hopeakolikon

Tee yli 300 euron tilaus BullionByPost verkkokaupasta käyttäen romukullanhinta.com – bullionbypost.eu yhteistyölinkkiä. Löydät yhteistyölinkin alta.

https://www.bullionbypost.eu/accounts/login/?referral_code=OZTW4KT4

  • Ilmainen 1oz hopeakolikko tarjous aktivoituu kun klikkaat yhteistyölinkkijä ja rekisteröidyt uudeksi asiakkaaksi BullionByPost verkkokauppaan.
  • Kun olet onnistuneesti luonut tilin, hän olet oikeutettu saamaan ilmaisen 1 unssin Britannia-hopeakolikon ensimmäisestä tilauksestasi, jonka arvo on yli 300 euroa.
  • Britannian yhden unssin hopeakolikko sisältää 31,1 grammaa hienoa hopeaa, jonka puhtaus on 99,9%
  • Kolikon arvo on noin 46 euroa